„Сцена на вековете“ 2012-Турандот-Пучини-Софийска опера и балет

turandot-puccini-sofia national opera-stage of the ages-veliko tarnovo 2012

turandot-puccini-sofia national opera-stage of the ages-veliko tarnovo 2012

Comments are closed.