Мюзикълът „Mamma Mia!“ с премиера в Софийската опера на 18 юли – DIR.BG

Сряда, 18 юли 2018

Следващите спектакли са на 19, 20, 21 и 22 юли в София и на 26, 27, 28 и 29 юли – гастрол на фестивала „Опера на върховете“ – Белоградчишки скали

Над 60 милиона души по цял свят са се влюбили в героите, историята и музиката, които правят мюзикъла „Mamma Mia!“ върховното шоу, което ни кара да се чувстваме добре!

Хитовете на АBBA ни разказват оживената и шумна история за издирването на една млада жена на родния ѝ баща. Този слънчев и забавен разказ се развива на един райски гръцки остров. В навечерието на нейната сватба, силното желание на една дъщеря да открие самоличността на баща си, връща трима мъже от миналото на майка ѝ обратно на острова, който са посетили за последно преди 20 години.

Историята, която се разказва в мюзикъла е на фона на вечните песни на ABBA.

Музиката и танците са двигателят на тази пленителна приказка за любов, смях и приятелство, създавайки незабравимо шоу.

Интересен състав, нон-стоп смях и експлозивни танцови номера се комбинират, за да направят от „Mamma Mia!“ гарантиран, невероятен хит за всеки театър. Една майка. Една дъщеря. Трима възможни бащи. И пътешествие към олтара, което никога няма да забравите!

В някои от ролите ще видите: Орлин Горанов, Деница Шопова, Ники Сотиров, Люси Козарева, Весела Делчева, Влади Михайлов и др.

Следващите спектакли, след премиерата са на 19, 20, 21 И 22 юли.

Мюзикълът ще се играе и на Третия летен фестивал „Опера на върховете“-Белоградчишки скали на 26, 27, 28 И 29 юли.

Снимка – Творческият екип на мюзикъла „Mamma mia!“

https://impressio.dir.bg/premiera/myuzikalat-mamma-mia-s-premiera-v-sofiyskata-opera-na-18-yuli

Comments are closed.